A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Szia Olvasó!

 

Ezen az oldalon szeretnék röviden bemutatkozni és elmondani, hogy miért döntöttem a DXN mellett. Olyan fiatal, ambiciózus ember vagyok, aki nagyon szeret élni és aki nagyon szereti a kihívásokat. Mindezt talán azzal tudom alátámasztani, hogy jelenleg két egyetemre is járok. Az egyik a Szent Pál Akadémia, ahol teológiát tanulok, másik pedig az ELTE Tanító képző. Mindkét egyeteme nagyon szeretem és örömmel végzem el, mert olyan tanulok, ami érdekel.

 

Teológiát azért tanulok, mert keresztényként szeretem a bibliát tanulmányozni és aszerint élni. A tanító képzőre pedig azért járok, mert nagyon szeretem a gyerekeket és valami oknál kifolyólag ők is engem.. érthetetlen, de szerencsére így van! :-) Lassan 10 éve gyerektáboroztatok, nyaranként 5-6 hétig, és év közben is rengeteget foglalkozom gyerekekkel, ovisokkal és iskolásokkal egyaránt. Szükség van a férfi tanítókra és az van a szívemben, hogy nekem ezt kell csinálnom és rendszeresen megbizonyosodom külső visszajelzésekből arról, hogy valóban jó pályát választottam.

 

Azonban! Nem véletlen, hogy kevés a férfi tanító; szerintem nagyon sok köze van ennek ahhoz, hogy anyagilag nem túl nagy áldás egy pedagógus a család számára. Nincs tisztessége ma már a pedagógusoknak és ez a bérben mutatkozik meg a legjobban. De én ahelyett, hogy eltérnék ettől a pályától más megoldás után kerestem, és meg is találtam.

 

Facebook - nagygergelyinfo

 

Tudtam, hogy tanítóként nem lesz nekem időm, se energiám arra, hogy mellette mellék állást végezzek. Az aktív jövedelem nem ad stabil, hosszú távú megoldást, mert korlátai vannak: több pénzhez több időt kellene feláldoznom, ami tanítás mellett lehetetlen. Nekem olyan jövedelemre van szükségem, ami egyszer elvégzett munka után már magától jön: ez a passzív jövedelem. Ehhez vagy létre kell hozni egy olyan céget, amit képzett alkalmazottak elvisznek nélkülem is, vagy ingatlanba lehet fektetni, amit aztán kiadok, vagy befektetem valahova a pénzem. De a probléma az, hogy ezekhez mind ÓRIÁSI tőke kell, amivel én nem rendelkezem.

 

Egy olyan megoldást kerestem, ami passzív jövedelmet tud termelni, de nem feltétele egy óriási anyagi befektetés. Mindig is tudtam, hogy az MLM ezt ígéri, de a valóságban azt láttam, hogy ez nem működik. Mert már-már kezdtek ezek a piramisjátékokra hasonlítani. Természetesen az MLM cégek teljesen legálisak, hiszen termékek eladásából származik a bevétel, de azt láttam, hogy a termékeket csak azért veszik, hogy pénzt keressenek vele. De ez így nem működik. Ugyanis ha valaki csak azért vásárol egy terméket, hogy pénzt keressen vele, de ez nem jön össze neki, akkor abba hagyja, és ezzel együtt a termékek vásárlásával is felhagy --> nem lesz forgalom --> a szponzora is abba hagyja --> szépen lassan összedől a hálózat.

 

De megismertünk pár éve egy olyan MLM céget, ami teljesen máshogy gondolkodik, mint amiket addig ismertünk. Egy olyan MLM céget, aminek olyan termékei vannak, amik valós igényeket töltenek be és emberi árakon vannak. Olyan termékeket, amiket akkor is vásárolnánk, ha nem fűződne hozzá üzleti érdek. Sőt, ami azt illeti, a törzsvásárlók 80-90%-a nem foglalkozik az üzlettel, hanem egyszerűen szeretik a termékeket és rendszeresen vásárolnak.

 

„Nem azért mondom, hogy jók a termékek, mert ezt az üzletet csinálom. Hanem azért csinálom ezt az üzletet, mert jók a termékek.”

 

Ez a cég a DXN, aminek leghíresebb terméke az egészséges és nagyon finom ganodermakávé. Ami valódi, minőségi arabica kávébabból készül és a ganodermának köszönhetően többek között nem bántja a gyomrot és nem veri fel a szívet: bárki ihatja.

 

dxn-ganodermakave_slide4

 

Ha megvizsgáljuk akkor könnyen beismerhetjük, hogy ez tényleg egy olyan termék, amit szeretnek az emberek és ez teszi egyszerűvé ezt az üzletet. Aki belekezd és tervezetten csinálja, az el tudja érni, hogy legyen ebből egy stabil, passzív jövedelme. Egy olyan jövedelme, amiért egyszer meg kell dolgozni, de utána évtizedekig élvezheti annak javait. Ezenfelül minden évben részt vehet egy jutalomutazáson, amiről ezen az oldalon láthatsz sok beszámolót. És mindezt úgy, hogy nem kell nagy tőkével rendelkezni. Egyszerűen csak használjuk a DXN termékeit és ezt másoknak is megmutatjuk. Nekünk nagyon bejött ez az üzlet és nem titkolt célom, hogy ezt neked is megmutassam.

 

Ha te is keresel egy olyan megoldást, amit munka mellett, nagy tőke nélkül is lehet csinálni, egy olyan vállalkozási formát, ami hosszú távon passzív jövedelmet tud hozni, akkor a következő linken meg tudod tekinteni az üzletet bemutató weboldalamat: http://dxnkarrier.hu

 

Ha nem keresel plusz anyagi forrást, de szereted a kávét vagy érdekel az egészséges életmód, akkor nézd meg a ganodermakávéval, illetve a DXN egyéb termékeivel foglalkozó weboldalamat a következő linken: http://ganodermakave.info

 

Ha szeretnél azonnal csatlakozni, rendelni, azt itt teheted meg egy termék vásárlásával: http://k-vedelem.dxn.hu/termekek

 

Ha törzsásárlói áron szeretnél vásárolni, akkor a rendelésnél jelöld be azt a négyzetet ami arról szól, hogy a rendeléssel együtt törzsvásárlónak is szeretnél regisztrálni. Ez egyszeri 5000 Ft-os költséget fog jelenteni és ezért az árért jogosúlt leszel a törzsvásárlói áron való vásárlásra, saját dxn webirodára, ingyenes oktatási anyagokra és ingyenes weboldalra. (olyat mint ez a barna weboldal, amin éppen vagy)

 

DXNKarrier Ganodermakávé

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on