A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

11

Mivel a http://ganodermakave.info és http://dxnkarrier.hu oldalon vezettem a blogomat, így ez a rész üresnek tűnt. Ezért úgy döntöttem, hogy pár régebbi cikket átmásolok ide is. Ezt a cikket itt találod meg: http://ganodermakave.info/blog/dxn-termekek-hatasai-celkeresztben-az-egeszseg-3

 

Kedves egészségre vágyó Olvasó!

 

Az előző cikkekben beszéltünk a betegségekről, a rákról, szívproblémákról, keringési problémákról, vérnyomásról, stresszről, savas ételekről stb. Megtanultuk ezekből, hogy a legtöbb betegség oka a vérkeringéssel kapcsolatos.

 

Az említett cikkek:
Az egészségre figyelni kell!
Célkeresztben az egészség
Rák - Célkeresztben az egészség 2.cikk

 

A biblia is azt állítja, hogy a vér hordozza az életet és nagyon nagy bölcsesség van ebben.

 

Nagyon fontos figyelni a vérünk Ph értékére. Ha a vér Ph értéke nem megfelelő, ha nem működik rendesen a vérkeringésünk, akkor abból nagy bajok lehetnek! A gyenge vérkeringés gyengíti a szerveket, gyengíti az egész rendszert. Ugyanis a vér oxigént, élelmet és immunsejteket szállít és eltávolítja a toxinokat a testből – tehát nagyon nagy szerepe van az egészségünk számára a vérnek. Ezért kell figyelni, hogy ne legyen savas, hanem legyen megfelelő a vér Ph értéke. Legyenek a vérerek átjárhatóak, ne engedjük, hogy elduguljanak ezzel mindenféle bajt okozva testünk egészségére.

 

A DXN termékei tökéletesek arra, hogy karbantartsák a vérereket, a vér Ph értékét, a vérkeringést. A DXN termékei biztosítják a megfelelő mikro tápanyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, amikre szüksége van a szervezetnek. Az alábbiakban ki fogok térni egyes termékek hatóanyagára, arra, hogy melyik termék mire jó?

DXN termékek hatásai

A ganoderma gomba az, ami a legkiemelkedőbb. Ez a DXN fő „fegyvere”. Hiszen a ganoderma gomba a leglúgosabb étel a világon! A savas környezet ellen a legjobb ellenszer!

A ganoderma fontos alkotóelemei:

 

Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a Ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ginszengben (Panax ginseng) található.

 

Poliszacharidok: Ezek az egyszerű cukrokból álló óriásmolekulák hatékonyan támogatják az immunrendszer optimális működését. Több gomba-poliszacharid esetében a kutatások tumorgátló hatást igazoltak. Japánban az 1970-es évek végétől törzskönyveztek gomba-poliszacharidokat tartalmazó gyógyszereket, melyeket azóta is a klinikai daganatterápia kiegészítéseként (adjuváns terápia) alkalmaznak.

 

Keserű íz: A pecsétviaszgomba keserű ízéért első sorban a különböző triterpének felelősek. Minél magasabb egy gombafaj triterpén tartalma, az íze annál keserűbb. A Ganoderma triterpén vegyületei antivirális hatásúnak bizonyultak.

DXN Ganoderma ültetvény

Tehát a ganoderma tisztítja az érfalakat, segíti a vér oxigén ellátását, lúgosít, erősíti az immunrendszert --> megszűnnek a vérrögök, blokkok a véráramlásban --> az oxigén, az immunsejtek megfelelő mennyiségben és erővel áramlanak a testben --> a testünk így sokkal erősebb, ellenállóbb a támadásokkal szemben.

 

A ganoderma gomba (Ganoderma Lucidium, magyarul Pecsétviasz gomba) két féle módon van feldolgozva: a Reishi Gano (RG), ami a 90 napos vörös gombából van feldolgozva és a Ganocelium (GL), amit a 18 napos micéliumból nyernek ki.

 

Mind a kettő más-más módon támogatja, erősíti a test egészséges működését. A kettő együttes fogyasztása biztosítja teljes mértékben a fentebb leírt hatásokat. Fogyasztásában nincs mérték megadva, mivel nem gyógyszer, így csak a pénztárcához van mérve mennyit szedünk belőle naponta.

 

Másik fontos termék a DXN Spirulina. A spirulináról már nem rég írtam egy rövid blog bejegyzést, így itt csak röviden írok róla. A spirulina alga rengeteg, ismétlem rengeteg(!) olyan ásványi anyagot, tápanyagot tartalmaz, amire szüksége van a szervezetünknek. A spirulina nagyon gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban. Az egyik legismertebb lúgos táplálék, ami a gyenge, savas szervezet legnagyobb ellensége. A spirulina nagyon jó a gyomornak és az emésztőrendszernek. Nem csak komplex tápanyagokat tartalmaz, hanem emellett nagyon-nagyon sok rostot.

 

DXN Cordypine - Tartalmazza az ananász enzimét, segít megemészteni az állati fehérjét. Tartalmaz nagyon sok bartáságos baktériumot. Nagyon kiváló termék arra, hogy fenntartsunk egy nagyon jó emésztő rendszert. Be tudja zárni a lyukakat és normalizálni tudja a váladék felületet az emésztőrendszerben.

 

A DXN Lyon's mane pedig leginkább a nyálkahártyában tud óriási segítséget nyújtani.

 

Nagyon sok jó termék van a DXN kínálatában, mindegyikről olvashatsz a termékek leírásánál, illetve a termék hírlevélből kaphatsz bővebb információkat. 

 

Továbbra is jó egészséget kívánok minden kedves olvasómnak és annak is, aki nem olvas! :-)

 

Több információért kattints ide:

Feliratkozáshoz kattints a képre!

 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely

szept

11

Mivel a http://ganodermakave.info és http://dxnkarrier.hu oldalon vezettem a blogomat, ezért itt ez a rész üresnek tűnik. Úgy döntöttem, hogy ezért pár régebbi cikket átmásolok ide is. Ezt a cikket itt találod meg: http://ganodermakave.info/blog/rak-celkeresztben-az-egeszseg-2cikk

 

Köszöntelek téged, egészséges Olvasó!

 

Ma egy kiemelten komoly témáról fogok írni. A rák megelőzéséről.

 

Sajnos annyira elterjedt ez a betegség, hogy talán most már mindenkinek van olyan ismerőse, akit érintett ez a gyógyíthatatlan betegség. Senki nem gondolta közölük azt, hogy ők biztos rákosak lesznek, olyan emberek voltak mint mi, de ők sajnos nem úszták meg. De nem szabad megilyedni és félelemben élni, TE NEM LESZEL RÁKOS! És az a jó hírem, hogy ezért te is tehetsz. Az előző részben említett orvosi előadás folytatását osztom most meg veletek.

Célkeresztben az egészség - Le a rákkal!

 

Egészen a mai napig nincs megoldás a rákra. A rák mögött a szervezetben megtalálható kicsi oxigénszint áll. Ha egy sejt 48 óráig oxigénhiányban van, akkor az rákos sejtté tud válni. A testünk savas, és ebben a savas környezetben oxigénhiány van. Mi saját magunk vagyunk, akik rákos sejteket generálunk magunkban. Egy ember kb. tízezer rákos sejtet hoz létre magában. Ezért fenn kell tartani egy jó vérkeringést, jó pH értéket, immunrendszert, hogy képesek legyünk eltávolítani azokat a rákos sejteket, amiket napi szinten gyártunk.

 

Ha gyenge az immunrendszerünk, akkor a rákos sejtek át tudnak alakulni egy nagy tumorrá. Erre a tudomány el tud végezni kemoterápiát és sugár terápiát, de sajnos nagyon sok betegnél visszatér a rák fél vagy 1 év elteltével. Ez azért van, mert olyan testkörnyezetünk van, ami táptalaj a ráknak. Egyenlíteni kell ezért a pH értéket, javítani kell a vérkeringést és immunrendszert, biztosítani kell, hogy magas legyen az oxigén szint. Ezzel meg tudjuk óvni magunkat a ráktól.

 

A sárga gyilkos sejtek védenek meg a ráktól. Mikor ezek a sárga gyilkos sejtek felfedezik a rákos sejtet, odasietnek és megtámadják. Gyakorlatilag szét tudják bontani ezeket a rákos sejteket. De ha a testünk savas és ha ragacsos a vérünk és kevés oxigén van benne, akkor baj van. Mert a természetes ölő sejtek ilyen jellegű vérkörnyezetben nem tudják megtámadni a rákot. Lassan mozognak, és nagyon kevesen vannak. De ha jó vérkörnyezetünk van, akkor ezek a természetes ölő sejtek agresszívak lesznek és az összes „barátjukat” egybehívják azért, hogy megtámadják a rákot. A legerősebb doktorunk a saját immunrendszerünk. Az immunrendszernek, mint a katonáknak, napi szinte erősnek kell maradnia.

 

A DXN termékei, kezdve a ganoderma gombával képesek arra, hogy megfelelő testkörnyezetet alakítsanak ki, olyat, ami megtámadhatatlan! Erősítik az immunrendszert, javítják a vérkeringést, az oxigénfelvételt stb. A következő blog bejegyzésben is írni fogok róluk, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy miben is tudnak konkrétan segíteni a DXN táplálék kiegészítői.

 

Jó egészséget és hosszú életet kívánok mindenkinek! :)

 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely

szept

11

 

Az alábbi cikket régebben írtam, eredetileg itt találhatod meg: http://ganodermakave.info/blog/az-egeszsegre-figyelni-kell

 

Ganodermás szép napot kívánok, kedves Olvasó!

 

Nem rég hallgattam meg egy orvosnak az előadását, amit nagyon érdekesnek és tanulságosnak tartottam, ezért kijegyzeteltem nektek.

 

Figyelni kell arra, hogy mit eszünk! Inkább legyünk tudatába azzal, hogy mikkel állunk szembe nap, mint nap, minthogy váratlanul érjen minket! A következő írással nem ilyesztegetni akarlak titeket, de egyszerűen fel kell ébredni és rá kell jönnünk, hogy az egészségünkért tennünk kell! Több jegyzetet is készítettem, ebben a blog bejegyzésben az előadás elején elhangzottakat osztom meg veletek. 

 

A testünk mindennap folyamatos támadás alatt van. Vajon miért a rák és ezekkel kapcsolatos betegségek a leggyakoribbak?

 

2009-ben 17millió ember halt meg vérkeringéssel kapcsolatos problémákkal és 8 millió ember pedig rákban. Ez a jelenlegi helyzete az orvostudománynak. Azzal is szembesülni kell, hogy kémiai alapú toxinok támadnak minket napi szinten.

 

2011-ben Thaiwanban találtak olyan italokat, mint például a narancs juice, kiderűlt ezekről, hogy olyan műanyag edényben vannak, ami a \'phed\' vegyi anyagot tartalmazza, ami a rák okozója. Ez a probléma csak a jéghegy csúcsa. Ha valaki ennek nincs tudatában, az megissza ezt az adott italt és napi szinten ezzel rongálja az egészségét. Emellé jönnek a veszélyes baktériumok és vírusok is.

 

Manapság nagyon sokat és nagyon gyorsan eszünk. Így nem rágunk alaposan és ez azt eredményezi, hogy szépen, lassan rongáljuk az emésztőrendszerünket. Az emésztőrendszerünk nagyon komoly szerepet játszik abban, hogy az immunrendszerünket fenntartsa. A nagy húsdarab, ami nincs megrágva rendesen az egyben megy le a gyomorba. A gyomor főszerepe, hogy megeméssze a fehérjét is. Ha nem rágunk rendesen, ha az étel nem kering eleget a szájunkban, akkor nem fogja tudni a gyomor rendesen megemészteni az állati fehérjét. És ezzel terheljük a májunkat és a hasnyálmirigyünket. Hiszen a nyál és a hasnyálmirigy nagyon fontos szerv az emésztő rendszerben.

 

A nem megemésztett étel pedig savas. Ebben a szakaszban egy nagyon savas környezetet fog kreálni és ezen a szakaszon a barátságos baktériumokat a sav tönkre teszi. Az étel emésztetlen részei bejuthatnak a véráramba. Ezt az immunrendszerünk meg fogja támadni.

 

A glutein allergia nagyon elterjedt Európában. Ennek is ez a jelenség az alapja. Mi úgy hívjuk, hogy lyukas bél. A szűrőréteg károsul. Ezáltal be tudnak jutni étel darabok a vérkeringésbe és az immunrendszerünk kibillen az egyensúlyából. Ezért van nagyon sok problémánk az immunitással.

 

Röviden most ennyit jegyzeteltem ki a hallottakból. Ezeket hallva újra és újra megerősödöm abban a hozzáállásomban, hogy nem szabad magára hagyni a szervezetünket! Nagyon erős a szerveztünk, de a mai világban, amilyen mérgekkel etetnek minket, muszáj rásegíteni! Mindent meg kell tenni, hogy az immunrendszerünk normálisan műküdjön, a testünk ne savasodjon el! Mert ezzel rengeteg veszélyes betegségtől megóvhatjuk magunkat! Gondolkozzunk hosszútávon! Nekem ezen a téren nagyon sok változtatásra van szükségem, és folyamatosan változik is a hozzáállásom és kezdek figyelni egyre inkább az egészséges életmódra!

 

Arról, hogy mégis mit tudunk ez ellen tenni, hogy tudjuk szerveztünk védekezőképességét segíteni, a következő blog bejegyzésekben megírom. Addig is, ajánlom mindenkinek, hogy igyon 100% tiszta, ellenőrzött forrásból származó DXN ganoderma kávét! :-)


Üdvözlettel,
Nagy Gergely

szept

10

Most már másként csinálnám

2015.09.10 - csütörtök

Mivel a http://ganodermakave.info és http://dxnkarrier.hu oldalon vezetem a blogomat, így itt ez a rész üresnek tűnik. Ezért úgy döntöttem, hogy ezért pár régebbi cikket átmásolok ide is. Ezt a cikket itt találod meg: http://dxnkarrier.hu/blog/most-mar-mashogy-csinalnam

 

Sziasztok!

 

Most olvastam egy nagyszerű cikket arról, hogy mit csinálnának másképpen 40-50 éves emberek, hogy ha most 30 évesek lennének. Nagyon tanulságos volt számomra!

 

Első helyeken szerepelt az egészségre való odafigyelés, az álmokra való fókuszálás, spórolás és a családdal, barátokkal való minőségi időtöltés.

 

Idézek pár megragadó és elgondolkodtató mondatot a cikkből:

„Ez a tanács is ott volt minden válaszban: arra figyelmeztetnek az idősebbek, hogy nem vagyunk felkészülve arra, hogy a testünk milyen gyorsan le tud robbanni.”

 

„Rákosok, szívinfarktusosok, cukrosok, mindenféle betegséggel küzdők egyöntetűen azt írták: "ha visszamehetnék az időben, egészségesebben étkeznék és sportolnék. Akkoriban kifogásokat kerestem. De nem tudtam, mi következik".

 

„Többen azt mondják, hogy azt kívánják, bár félretették volna keresetük 10 százalékát, mert hiába tűnt úgy akkoriban, hogy biztos lesz a jövőjük, egy válás, vagy egy egészségügyi probléma teljesen padlóra tette őket.”

 

„Azt mondanám 30 éves önmagamnak, hogy ne törődj azzal, mit gondolnak mások, ismerd fel természetes adottságaidat, erősségeidet és szenvedélyedet. Építsd az életed ezek köré" – tanácsolja az 58 éves Sara.”

 

„Hibáztam, amikor attól tartottam, hogy kudarcot vallhatok. Ha újrakezdhetném, több kockázatot vállalnék."

 

Az említett cikk teljes egészsében itt olvasható: HVG:10 dolog, amit nagyon megbánunk, ha nem kezdünk el 30 évesen

 

Ezek mind tapasztalt embereknek a tanácsai, több száz embert megkérdeztek és a legtöbben ezeket a tanácsokat adták. Érdemes ezeket megfogadni és tudatosan tenni ellene! Ne halogassunk, magától nem lesz jobb a helyzetünk!

Célkeresztben az egészség

Én még nagyon fiatal vagyok és még a 30-as évek is viszonylag messze vannak tőlem, de nem vagyok naiv. Látom a problémákat, amikkel idősebbek küzdenek és látom azt is, hogy sok fiatal naivságból, büszkeségből úgy gondolja, hogy „én majd sokkal jobban fogom csinálni”. De én azt látom, hogy ezek üres beszédek, valójában még rosszabbul csinálják a dolgokat, mint a szülei korosztálya.

 

Fiatalon nagyon sok mindenki azt gondolja magáról, hogy majd „megváltja a világot”, neki tökéletes kapcsolatai lesznek, megrendíthetetlen anyagi helyzete lesz és ehhez hasonló gondolatokat lehet levenni a kortársaim viselkedéseiből, beszédéből. De én azt nem látom sokaknál, hogy mit tesznek ennek érdekében?

Megvizsgálták, megkérdezték a szüleiket arról, hogy ők mit csináltak rosszul? Hogyan fogunk megváltozni, hogy ha azt sem tudjuk, hogy miből kell megváltozni?

 

Nagyon örülök annak, hogy nagyon sok fiatalt ismerhetek, akik tényleg tesznek is azért, hogy felkészüljenek az idősebb korra. Felkészülnek arra, hogy a testük majd bírja az öregedést, hogy majd idősebb korukban is egészségesen tudjanak élni és ne gyógyszerekre kelljen félretenni a megspórolt pénzüket (ha van olyan). Sokan vannak már, akik félretesznek, befektetnek, kockáztatnak. Örülök, hogy sokan már nem a „biztos állást”, „biztos fizetést” keresik, mert ilyen nem létezik!

 

Véleményem szerint az állás az csak egy állomás az életünkben. Nagyon hálásak lehetünk a munkaadóknak, hogy lehetőséget adnak arra, hogy míg kiépítjük a saját bevételi forrásunkat, addig biztosítják minimális szinten a megélhetésünket, illetve rengeteg tapasztalatot szerezhetünk, amik formálják a személyiségünket. De számomra az állás többet nem jelent, nem másoktól akarok függni egész életemben, hanem azt akarom tenni, ami az én elhívatásomhoz tartozik.

 

Fiatalon nem nagyon törődünk azzal, hogy a szervezetünket kordában tartsuk, mert fiatalon a szervezet még erős és nem gondoljuk azt, hogy ez idővel változni fog. Márpedig ha nem teszünk ellene, ha nem látjuk el szervezetünket megfelelő tápanyaggal, nem tartjuk karban a vérereinket, szívünket, ha tovább esszük a tápérték nélküli, savas ételeket, akkor bizony idővel legyengülhet a szervezetünk és nem lesz képes arra, hogy küzdjön a betegségek ellen.

 

Ezt nem félelemkeltésnek szánom, de sajnos ezek a tapasztalatok, ezek a tények. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni őket.

Célkeresztben az egészség DXN -el

Én közel sem vagyok már a tökéletes úton, de egyet tudok: én változni akarok és megteszem efelé a számomra megfelelő lépéseket. Nem feltétlen mindenkinek a DXN az út, de nekem és nagyon sokaknak megoldást jelentett az egészségünkre és a megelőzésre is. Nagyon sokan pedig anyagilag is stabil lábat, sőt anyagi függetlenséget építünk a DXN üzleti lehetőségével, ami bárki számára rendelkezésre áll.

 

Hogyan tud a DXN segíteni az egészségünknek?

Az egészségre figyelni kell!
Célkeresztben az egészség
Rák - Célkeresztben az egészség 2.cikk
- See more at: http://ganodermakave.info/blog/dxn-termekek-hatasai-celkeresztben-az-egeszseg-3#sthash.qQS3VbC0.dpuf
Az egészségre figyelni kell!
Célkeresztben az egészség
Rák - Célkeresztben az egészség 2.cikk
- See more at: http://ganodermakave.info/blog/dxn-termekek-hatasai-celkeresztben-az-egeszseg-3#sthash.qQS3VbC0.dpuf

Milyen lehetőséget kínál a DXN üzleti szempontból?

 

Erre a legegyszerűbben úgy tudok választ adni, hogy ha feliratkozol a videóhírlevél sorozatomra ezen a linken: http://nagygergely.info/dxn-network-marketing


A múlton nem tudunk már változtatni, de én bízom benne, hogy soha nem késő elkezdeni egy jobb, egészségesebb életet egy jobb  jövő érdekében!

 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
Nagy Gergely

http://dxnkarrier.hu/rolam
nagy.gergely@ganodermakave.info

- See more at: http://ganodermakave.info/blog/jee-masok-dxn-kavet-isznak#sthash.UXJZQqQq.dpuf

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
Nagy Gergely

http://dxnkarrier.hu/rolam
nagy.gergely@ganodermakave.info

- See more at: http://ganodermakave.info/blog/jee-masok-dxn-kavet-isznak#sthash.UXJZQqQq.dpuf

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
Nagy Gergely

http://dxnkarrier.hu/rolam
nagy.gergely@ganodermakave.info

- See more at: http://ganodermakave.info/blog/jee-masok-dxn-kavet-isznak#sthash.UXJZQqQq.dpuf

máj

13

 

Kedves Olvasó!

 

Örülök, hogy itt van és soraimat olvassa. Egy komoly karrier lehetőséget ajánlok Önnek. Egy olyan karrier lehetőséget, amivel anyagi stabilitást, sőt, anyagi függetlenséget, passzívjövedelmet érhet el. Nem titkolom el, már az elején leszögezem: egy MLM rendszerről van szó, de egy igazán ritka MLM rendszerről. Egy bevállalható, korrekt, igazságos és működő MLM rendszert ajánlok a figyelmébe. Ez a DXN MLM. (A DXN termékeit megismerheti itt: http://ganodermakave.info)

 

Az alábbiakban egy jó hosszú írásomban megismertetem Önnel, hogy miről is van szó. Tudom, hogy drága az ideje, de én úgy gondolom, hogy ha csak pár mondatot írnék a lehetőségről, akkor az nem lenne komoly.

 

Egy komoly üzlethez komoly döntés kell, egy komoly döntés meghozatalához pedig elegendő információra van szüksége. Ezért az alábbiakban hosszabban ismertetem a DXN karrier lehetőségét.

 

Az oldalam ezt a célt szolglája, lehetőséget ad arra, hogy teljesen fel tudja mérni, hogy ez a lehetőség Önnek is valóban a nagybetűs lehetőség-e.

 

Mi a baj az MLM-el?

 

Az MLM rendszerrel magában nincs baj, de rengeteg ember kihasználta ezt a rendszert és nem a megfelelő módon használták. Sokszor az MLM valójában csak legális köntösbe öltöztetett pilótajáték. Nagyon sok esetben a termék csak alibi, nem azon van a súlypont, hanem azon, hogy több tíz, vagy akár százezres belépőcsomagokkal kell minél több embert beléptetni. Természetesen a belépés díj fejében termékeket kap, ezért jogilag nem lehet belekötni. A probléma ott kezdődik, hogy a terméket nem azért veszik meg, mert szükségük van rá, hanem mert így növekedik az üzlet. A termék magában nagyon drága, máshol sokkal olcsóbban ugyan ahhoz vagy ahhoz hasonló termékhez hozzá lehet jutni. Erre szokták mondani, hogy „igen, de a minőséget meg kell fizetni” stb. Természetesen lehet ebben igazság. De azt kell megvizsgálni, hogy akkor is megvennénk-e azt a terméket, ha nem csinálnánk az üzletet?

Sajnos hallottam MLM vezetők szájából és ez sok esetben tényleg így van, hogy azért kell olyan drágán adni a termékeket, hogy több jutalékot lehessen fizetni a hálózatépítőknek. Innentől kezdve ez már a vásárlók kihasználása. Legális, de mégis illegitim.

Az MLM –ben egy olyan félreértés is történt, hogy valami miatt a hálózatépítők azt gondolják, hogy mindenkit be kell rángatni az üzletbe. Régi kapcsolatokat felkeresnek csak azért, hogy rájuk erőltessék az üzletet. Ez sértő. Örül a régi ismerős, hogy beszélgetni akar vele, jól fogják magukat érezni, aztán nagyot koppan, mert rájön, hogy csak profit forrásként tekint rá és nem barátként. Ráadásként, ha valaki nemet mond, akkor az minden, csak nem normális ember. Szerintük ha valaki nem lép be, akkor az szegény beállítottságú, sikertelenségre született ember. Nem tudják elképzelni, hogy valakinek nem az MLM az elhívása.

Mikor sikerül valakit beszervezni, az sokszor egy óriási nagy „agymosáson” megy át. Túlmotiválják őket, sokat ígérgetnek nekik és betanítják a sablon szövegeket, amikkel ki lehet védeni a tipikus ellenvetéseket. Szinte elfelejtenek gondolkodni és mindenkinek csak a bemagolt mondatokat hajtogatják papagáj módjára. 

Rengetegen megégették magukat ebben a rendszerben. Levarázsolták őket és több százezreket kifacsartak belőlük. Egyszer csak kiábrándultak belőle és óriási nagy veszteséggel – anyagi veszteség, motiváció veszteség, kapcsolatok megromlása stb. - kiálltak belőle. Olyan gyomorforgató emlékük alakult ki az MLM -ről, ami miatt teljesen jogosan megkeseredtek erre a rendszerre.

 A DXN MLM nem ilyen. Lehet, hogy valaki ezt már nem tudja elfogadni és annak én nem is akarom erőltetni. Teljesen megértem.

 

De akit érdekel és keres egy valóban jó karrier lehetőséget, amivel passzívjövedelemre tehet szert, az olvasson tovább. Az MLM egy nagyon jó marketing rendszer, ha helyesen használják. A DXN helyesen használja.

 

A DXN MLM más! Azért, mert..

 • A DXN termékei valóban jók. Akkor is vásárolnám őket, ha nem csinálnám az üzletet.
 • A Ganoderma kávé óriási nagy kompetencia. A kávé az olaj után a legnagyobb forgalmat hozó termék. Statisztikák szerint 10-ből 9 ember kávézik. Nagyon sokan ezt függőként teszik, naponta több csészével is elfogyasztanak. A kávét senki nem felejti el meginni és még válságban sem mondanak le róla. Amint meghallja valaki, hogy ez még egészségére is válhat, az a legtöbb esetben ganodermakávé függő lesz.  ( http://ganodermakave.info )
 • A termékek jó áron vannak. Hazai fogyasztók visszajelzése alapján egy bögre kávé körülbelül 70-80Ft -ra jön ki. Sehol nem kapni ennyiért eredeti, 100% arabica kávébabból készült kávét, immunrendszer erősítő ganoderma gombával keverve meg pláne nem.
 • Nincsenek százezres belépési díjak. Egyszeri 5000Ft befizetéssel törzsvásárlóvá lehet válni, amivel olcsóbban lehet a termékekhez hozzájutni, és aki szeretne, akkor ezzel már hozzá is kezdhet hálózata építéséhez. Hozzáférést kap az úgy nevezett dxn intranethez, ahol mindig láthatja a friss híreket, ingyenes képzéseket nézhet meg online, ingyenes professzionális weblapot indíthat (mint például ez: http://k-vedelem.dxn.hu ), használhatja az ingyenesen automatikus hírlevélküldő rendszert, ingyenesen használhatja a DXN által elkészített professzionális marketing videókat stb. Mind ez az 5000Ft-os regisztrációs díjért.
 • A fent említett minimális összeg miatt Ön ezzel a vállalkozással nem veszíthet semmit, legfeljebb az idejét.
 • A DXN kicsi árréssel dolgozik. A DXN nem tesz nagy profitot a termékekre, csak azért, hogy több jutalékot tudjon szétosztani. Ez az üzletépítőknek rövidtávon nem tűnik jónak, de hosszútávon megtérül. Ugyanis ennek köszönhetően nagyon olcsók a DXN prémium minőségű termékeinek ára, így a fogyasztók stabilak, hónapról hónapra rendelnek, függetlenül attól, hogy nekik üzletigleg ebben érdekük lenne. Éppen ezért a DXN nem ígér gyors meggazdagodást, de hosszútávon stabil passzívjövedelmet tud biztosítani.
 • A jól kidolgozott marketingtervnek hála, az kapja a nagyobb jutalékot, aki a leginkább dolgozik. -  A DXN igazságos és korrekt ebben a tekintetben is.
 • A pontok halmozódnak. Nem lehet visszaesni arról a szintről, amit már elért! Ha Ön gyémánt lett, akkor már az is marad! Nem lehet nullázódni!
 • Nincsenek minimum elvárások! Mindenki annyi vásárlót hoz, amennyit tud. Ha valaki keveset dolgozik, akkor nem lesz nagy jutaléka. Ha sokat dolgozik, akkor lesz nagy jutaléka. Ha valaki nem akar, vagy nem tud dolgozni egy ideig, akkor nem lesz forgalma, így jutaléka se, de a DXN -nel bármikor onnan folytathatja, ahol abbahagyta. Se kiesni, se visszacsúszni nem tud a DXN MLM rendszerében. A cég filozófiája, hogy mindenki saját maga határozza meg a saját elvárásait azzal harmóniában, hogy milyen tempóban akarja az üzletét kiépíteni. Ugyanis nagyon fontosnak tartja, hogy ne a cégnek kelljen a munkára ösztönöznie, hanem a saját belső motivációnk mozgósítson bennünket.
 • Egy 20 évvel rendelkező stabil cég biztosítja a hátteret. Egy olyan cég, ami a saját kezében tartja az egész üzletet, a termeléstől a marketingig, minden a cég vezetése és felügyelete alatt történik. Egy olyan cég, ami annak köszönhetően, hogy fenn van a tőzsdén, nyilvánosak a pénzügyi adatai. Bővebben a 'Cégről' menüpont alatt olvashat róla.
 • Ami most még plusz óriási nagy lehetőség, hogy Európába Magyarország hozta be a DXN-t (Kócsó László személyében) és innen is megy ki a többi európai országba. Óriási nagy a piac. Jelenleg is alakulnak ki alattam francia, német és olasz hálózatok, ezeken a helyeken nem sokára szerviz centerek is fognak nyílni. Még rengeteg ország szűz a DXN-től, és Önnek is meg van még a lehetősége arra, hogy nagy passzívjövedelmet szerezzen külföldi országokból.

 

Lehetne még sorolni az érveket, de nem akarom húzni az idejét, úgy gondolom a legfontosabbakat felsoroltam. Folyamatosan lehet követni a blogot, ahol még részletesebben beszélek a DXN MLM előnyeiről.

Természetesen a DXN nem Isten, mint ahogy egyik cég sem az. – Kis kitérő: Én egy Istenben hiszek és azt nem ember alkotta. Én hiszem, hogy magában a gazdagság nem tud boldoggá tenni, de boldogabbá tud tenni, ha már alapból valamilyen szinten azok vagyunk. Aki nem az, ne várja, hogy a pénztől az lesz, mert nem lesz az. – Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy a DXN sem tökéletes, lehetnek benne hibák, lehetnek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy tetszenek mindenkinek, de ez természetes. Semmi sincs - Istenen kívül - tökéletes ezen a földön. :-) Egy biztos. Ez egy jó cég, jó célokkal, jó vezetőkkel és jó hozzáállással. És ami még fontosabb: működik. Aki munkát fektet bele és nem adja fel az első visszautasításoknál, annak garantáltan egy passzív bevételi forrást fog jelenteni.

 

Ha felkeltettem érdeklődését nyugodtan keressen meg az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: nagy.gergely@ganodermakave.info
Telefon: +36/30-646-4640

 

Figyelmébe ajánlom az oldalon található videókat, blogot és egyéb írásokat. A termékekről itt olvashat bővebben: http://ganodermakave.info . Érdemes belemélyedni és a begyűjtött anyagok, információk alapján dönteni.

 

Ez egy kimagaslóan jó lehetőség. Mondanám, hogy nem szabadna elszalasztani, de nagyon fontos, hogy csak úgy vágjon bele, ha ezt Ön is így érzi. Nem kell mindenkinek ezt csinálnia. Valakinek kell és ebből lesz anyagi stabilitása, biztonsága, de valakinek nem. De mielőtt rávágná, hogy jól mondom, Önnek nem üzenet a DXN, gondolja át, hogy miért állítja ezt?! Vajon azért mert fél? Nem mer ki lépni a komfortzónájából? Nem mer kilépni a „normálisból”? Ha csak ezért vagy ezekhez hasonló indokok mondatják önnel, hogy nem akarja ezt csinálni, akkor kérem, gondolja át még egyszer. Mert ha ezeket az aggályokat legyőzi, akkor a DXN - nel óriási karriert futhat be. Engem például 2012-ben kivitt a cég Dubaiba. A DXN - nel ezt, sőt ennél többet is el tud érni. 

 

De ha magabiztosan tudja, hogy Önnek a felsorolt kérdésekkel nincs problémája; nem fél, vannak céljai, ki fog lépni a komfortzónából, csak ezt egy más lehetőséggel akarja elérni, akkor én szívből kívánom, hogy legyen sikeres! A lényeg, hogy a sikerért, akárhol is keresi, küzdeni kell és meglesz!

 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
E-mail: nagy.gergely@ganodermakave.info
Telefon: +36/30-646-4640