A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

11

Célkeresztben az egészség - 3.cikk

2015.09.11 - péntek

Mivel a http://ganodermakave.info és http://dxnkarrier.hu oldalon vezettem a blogomat, így ez a rész üresnek tűnt. Ezért úgy döntöttem, hogy pár régebbi cikket átmásolok ide is. Ezt a cikket itt találod meg: http://ganodermakave.info/blog/dxn-termekek-hatasai-celkeresztben-az-egeszseg-3

 

Kedves egészségre vágyó Olvasó!

 

Az előző cikkekben beszéltünk a betegségekről, a rákról, szívproblémákról, keringési problémákról, vérnyomásról, stresszről, savas ételekről stb. Megtanultuk ezekből, hogy a legtöbb betegség oka a vérkeringéssel kapcsolatos.

 

Az említett cikkek:
Az egészségre figyelni kell!
Célkeresztben az egészség
Rák - Célkeresztben az egészség 2.cikk

 

A biblia is azt állítja, hogy a vér hordozza az életet és nagyon nagy bölcsesség van ebben.

 

Nagyon fontos figyelni a vérünk Ph értékére. Ha a vér Ph értéke nem megfelelő, ha nem működik rendesen a vérkeringésünk, akkor abból nagy bajok lehetnek! A gyenge vérkeringés gyengíti a szerveket, gyengíti az egész rendszert. Ugyanis a vér oxigént, élelmet és immunsejteket szállít és eltávolítja a toxinokat a testből – tehát nagyon nagy szerepe van az egészségünk számára a vérnek. Ezért kell figyelni, hogy ne legyen savas, hanem legyen megfelelő a vér Ph értéke. Legyenek a vérerek átjárhatóak, ne engedjük, hogy elduguljanak ezzel mindenféle bajt okozva testünk egészségére.

 

A DXN termékei tökéletesek arra, hogy karbantartsák a vérereket, a vér Ph értékét, a vérkeringést. A DXN termékei biztosítják a megfelelő mikro tápanyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, amikre szüksége van a szervezetnek. Az alábbiakban ki fogok térni egyes termékek hatóanyagára, arra, hogy melyik termék mire jó?

DXN termékek hatásai

A ganoderma gomba az, ami a legkiemelkedőbb. Ez a DXN fő „fegyvere”. Hiszen a ganoderma gomba a leglúgosabb étel a világon! A savas környezet ellen a legjobb ellenszer!

A ganoderma fontos alkotóelemei:

 

Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a Ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ginszengben (Panax ginseng) található.

 

Poliszacharidok: Ezek az egyszerű cukrokból álló óriásmolekulák hatékonyan támogatják az immunrendszer optimális működését. Több gomba-poliszacharid esetében a kutatások tumorgátló hatást igazoltak. Japánban az 1970-es évek végétől törzskönyveztek gomba-poliszacharidokat tartalmazó gyógyszereket, melyeket azóta is a klinikai daganatterápia kiegészítéseként (adjuváns terápia) alkalmaznak.

 

Keserű íz: A pecsétviaszgomba keserű ízéért első sorban a különböző triterpének felelősek. Minél magasabb egy gombafaj triterpén tartalma, az íze annál keserűbb. A Ganoderma triterpén vegyületei antivirális hatásúnak bizonyultak.

DXN Ganoderma ültetvény

Tehát a ganoderma tisztítja az érfalakat, segíti a vér oxigén ellátását, lúgosít, erősíti az immunrendszert --> megszűnnek a vérrögök, blokkok a véráramlásban --> az oxigén, az immunsejtek megfelelő mennyiségben és erővel áramlanak a testben --> a testünk így sokkal erősebb, ellenállóbb a támadásokkal szemben.

 

A ganoderma gomba (Ganoderma Lucidium, magyarul Pecsétviasz gomba) két féle módon van feldolgozva: a Reishi Gano (RG), ami a 90 napos vörös gombából van feldolgozva és a Ganocelium (GL), amit a 18 napos micéliumból nyernek ki.

 

Mind a kettő más-más módon támogatja, erősíti a test egészséges működését. A kettő együttes fogyasztása biztosítja teljes mértékben a fentebb leírt hatásokat. Fogyasztásában nincs mérték megadva, mivel nem gyógyszer, így csak a pénztárcához van mérve mennyit szedünk belőle naponta.

 

Másik fontos termék a DXN Spirulina. A spirulináról már nem rég írtam egy rövid blog bejegyzést, így itt csak röviden írok róla. A spirulina alga rengeteg, ismétlem rengeteg(!) olyan ásványi anyagot, tápanyagot tartalmaz, amire szüksége van a szervezetünknek. A spirulina nagyon gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban. Az egyik legismertebb lúgos táplálék, ami a gyenge, savas szervezet legnagyobb ellensége. A spirulina nagyon jó a gyomornak és az emésztőrendszernek. Nem csak komplex tápanyagokat tartalmaz, hanem emellett nagyon-nagyon sok rostot.

 

DXN Cordypine - Tartalmazza az ananász enzimét, segít megemészteni az állati fehérjét. Tartalmaz nagyon sok bartáságos baktériumot. Nagyon kiváló termék arra, hogy fenntartsunk egy nagyon jó emésztő rendszert. Be tudja zárni a lyukakat és normalizálni tudja a váladék felületet az emésztőrendszerben.

 

A DXN Lyon's mane pedig leginkább a nyálkahártyában tud óriási segítséget nyújtani.

 

Nagyon sok jó termék van a DXN kínálatában, mindegyikről olvashatsz a termékek leírásánál, illetve a termék hírlevélből kaphatsz bővebb információkat. 

 

Továbbra is jó egészséget kívánok minden kedves olvasómnak és annak is, aki nem olvas! :-)

 

Több információért kattints ide:

Feliratkozáshoz kattints a képre!

 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on