A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
Törzsvásárlói regisztráció
Jutalékrendszer
Online hálózatépítés

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

 

Ha vásárolni vagy csatlakozni akarsz a szponzor nevem: Nagy Gergely 

 ID számom: 310004758

Nagy Gergely DXN vállalkozó

 

A DXN termékeivel kapcsolatos információs honlapunk címe :http://ganodermakave.info

Nagy Gergely

Bármi kérdésed van, hívj a +36/30-646-4640 telefonszámon,
vagy küldj e-mailt az email@nagygergely.info
címre, örömmel válaszolok!
Skype: nagygergely.info

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOKTisztelt Érdeklõdõ!

Az alábbiakban néhány sûrûn feltett, gyakran visszatérõ kérdésre szeretnénk már így elõre válaszolni.


1. Hogyan csatlakozhatok a DXN-hez? Mire kell ez a sok adat? Muszáj mindet kitöltenem? Van itt különbség a törzsvásárlók és az üzletépítõk között, jelezni kell valahol, mit szeretnék? Van valami elõírt kötelezõ vásárlás? Lehet késõbb módosítani az adatokon?


A DXN hálózati marketinges céget csak forgalmazókon keresztül tudja elérni, vagyis a termékeket csak így tudja megvásárolni. Természetesen, ha a honlapon keresztül vásárol, ezt Ön észre se veszi, de vásárlásai után a honlap tulajdonosa jutalékot kap, vagyis Õ az a bizonyos személy, aki által ön a céghez kötõdik.

Mint minden MLM rendszernél, itt is meg van a lehetõsége Önnek is, hogy ne kiskereskedelmi, hanem forgalmazói kedvezményes áron vásároljon, ha elvégez egy egyszeri regisztrációt, s befizeti annak egyszeri 5000Ft díját. (A törzsvásárlói regisztrációs díj tartalmaz egy bemutató mappát.)

A regisztráció helye az üzleti lehetõség menüjénél van, a tagsági szerzõdésre kattintva! 

    mappaA rendszer nem tesz különbséget törzsvásárló és üzletépítõ között, ezért ha csak a termékek érdeklik, senki se kötelezi üzletépítésre, s nincs kötelezõ elõírt vásárlás sem! Csupán egy terméket kell évente megvásárolnia ahhoz, hogy bent maradhasson a rendszerben, és nagykereskedelmi áron vásárolhasson! De ha bármikor úgy gondolja, hogy mégis élne az üzletépítési lehetõséggel, akkor minden módosítás nélkül bekapcsolódhat az üzleti részbe is, s az addigi vásárlásai is beszámítanak üzleti minõsülésébe! Természetesen az üzletépítés alapja a havi 100 pontos termékvásárlás, ha az nincs meg, akkor nem beszélhetünk üzletépítésrõl de akkor nincs jutalékjogosultság sem. Mivel, ez a kb. 17-20000 Ft összeg értékû termék hamar elfogy egy családban, akik a cél érdekében valószínûleg szívesen leváltják az addig használt egyéb italaikat és tisztálkodó szereiket, ezért valószínû, ez nem ró különösebb új anyagi terheket a családi költségvetésre. Ugyanakkor, ha ez másolódik, akkor jelentõs passzív jövedelemforrás kerülhet a kezébe!
A néven és a szponzoron kívül minden adat módosítható a késõbbiek során!2. Lehet vállalkozóként vagy cégesen regisztrálni? Milyen számlát kapok, és hogy kapom meg a jutalékom?


A céghez csak magánszemélyként csatlakozhatnak, vagyis ha cég regisztrál be, annak is valamilyen személy nevében kell megjelennie a regisztrációkor. A számlázáshoz és a jutalék elszámoláshoz, természetesen meg lehet adni a cég nevét és adatait, amiket a törvény elõír.
Mint minden más törvényesen mûködõ MLM cégnél, a jutalék felvételéhez, mint jövedelemhez szükség van vállalkozói igazolványra, vagy legalábbis ellenszámlát kell adni a jutalékról egy cégnek vagy vállalkozónak (utána vele kell egyezkedni, hogy kapja meg a jutalék után neki befizetendõ járulékokat és adót). A jutalék kumulálódik, így késõbb is felvehetõ, amikor már megéri vállalkozást vagy céget alapítani!3. Mennyit lehet itt keresni?

Mivel a hálózati marketing lényege és elõnye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz az, hogy egyre többet és többet! Mivel ez nem piramis játék, hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ! Nincs "igazgatói fizetés", vagy rubin, illetve gyémánt "fizetés". A pénz nem a szintekért jár, hanem az a havi forgalom függvénye.

Általánosságban elmondható hogy a 4500 pontot elért és (SA) igazgatóvá vált tagok már jóval több jutalékot kapnak, mint amennyi a 100 pontos havi saját fogyasztásuk, így az általuk fogyasztott termékek már ingyen vannak, sõt némi pénzkiegészítésük is marad. Esetleges munkahelyet kiváltó jövedelem a gyémánt szintnél (SD) keletkezik, azelõtt senkinek se tanácsoljuk, hogy feladja munkahelyét, állását, de persze utána se muszáj, pláne ha szereti is azt!

A kompenzációs tervben szereplõ példa alapján, ha valaki a saját 100 pont vásárlása mellé talál 3 embert havonta, aki 100 ponttal csatlakozik, vagyis hajlandó napi kb. 500 Ft-ot átcsoportosítani a költségvetésében egészséges DXN termékekre, és ez másolódik minden hónapban, vagyis mindenki hoz újabb 3 embert, akik szintén hoznak 3 embert, akkor a 6. hónapban már "gyémánt igazgató" (SD) lesz és a bónusza akár 1 millió forint is lehet!
   

Persze ha ön ezt csak 5 év alatt éri el, az se rossz! Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon! Más MLM rendszerekhez képest itt lassabban keletkezik az elsõ komolyabb jutalék, mivel nincsenek drága, nagy kezdõcsomagok és így természetesen nincsenek abból gyors jövedelmek a szponzoroknak! Viszont nincs is vesztenivalója senkinek, és nem szül a rendszer sok frusztrált, csalódott MLM forgalmazót, akiknek a polcán ott ragadnak a nagy kezdõcsomagok készletei! Itt, akinek nem sikerül eleinte az üzletépítés, annak is van esélye, mivel nincs nullázódás. Lassan, de biztosan a legamatõrebb kezdõ is beletanulhat a szakmába s közben a terméket jókedvvel és nem kényszerbõl fogyasztva az egészségéért is tesz, miközben az üzlete is gyarapodik! Döntse el Ön, hogy mit akar: hálás és elégedett embereket maga körül, vagy a sürgetést mindig arra, hogy új és új embereket csatlakoztasson drága csomagokkal, az épp aktuális kiesõk, feladók helyére!4. Hogyan csatlakozhatnak hozzám az emberek? Külföldieknek is lehet?


Csatlakoztatni embereket kétféle módon lehet:
Online az üzleti lehetõség menüben levõ tagsági szerzõdés kitöltésével, vagy manuálisan papír alapon a letöltések menüben található nyomtatvány letöltésével, kitöltésével, azt az office@dxn.hu címre beszkennelve átküldve, vagy a 061-2360548 számra átfaxolva, de személyesen is leadhatók a 25 helyi képviseletünk valamelyikében országszerte. (Elérhetõségek az oldal alján.)
Az online regisztrációról rögtön e-mailt kell kapnia a regisztrálónak, illetve a honlap tulajdonosának is! Ha ez nem érkezik meg, akkor valószínûleg nem sikerült, ezért újra meg kell csinálni jobban odafigyelve az egyes lépésekre! A manuális regisztrációra meg érdemes telefonon rákérdezni, megérkezett-e!

Külföldiek regisztrációja is Magyarországon történik Európa esetében. Olyan országokban, más kontinenseken, ahol már jelen van a DXN , a regisztrációt az adott ország honlapján vagy nyomtatványán kell elvégeznie az ott lakónak, a szponzor rovatban pedig a magyarországi szponzor nevét és számát kell feltüntetnie. Ilyen esetekben azért jó a budapesti iroda segítségét kérni! 
Külföldiek rendelése esetén a leadott megrendelés alapján a központ küld egy visszaigazolást e-mailben a termék áráról és a fizetendõ szállítási díjról Euró-ban. Ezt az összeget kell kiegyenlíteni átutalással, ezt követõen küldik a csomagot, amit a GLS szállít ki a külföldi országokba!5. Hogyan vásárolhatok, juthatok a termékekhez?

 

Mint arról már fentebb olvashatott, kiskereskedelmi áron bárki vásárolhat a honlapon keresztül és azt a GLS kiszállítja. (A vásárlásról szóló tudni valókat részletesebben is összefoglaltuk másik honlapunkon.)
Ha regisztrál valaki, akkor már a regisztrációval egy idõben is kérhet termékeket, a megjegyzés rovatban felsorolva, hogy mibõl mennyit szeretne, így megspórolhat egyszeri postaköltséget. A késõbbiekben rendelését leadhatja e-mailben vagy faxon. Elõre utalás esetén 1100 Ft-ért, utánvételnél 1600 Ft-ért viszi ki a termékeket a GLS. Egy helyen lakók számára célszerûbb csoportosan rendelni, ez esetben egy csomagban, egy költséggel viszi ki a GLS. Legolcsóbb természetesen a személyes átvétel a budapesti központban, vagy az országban már 25 helyen lévõ képviseleten. (Központi irodánk és helyi képviseleteink elérhetõségét megtalálja itt, az oldal alján is.)
6. Mi a jutalékfelvétel feltétele?

 

Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, akkor az adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnia. Minden terméknek van pontért p;eacute;ke, ami a "Letöltések" menüpontban található "Termékmegrendelõ nyomtatványon" is megtekinthetõ. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a havi 100 pont (akár 16.000 Ft alatti összegbõl is kihozható) vásárlási "kötelezettség" csak akkor lényeges, ha további visszatérítést szeretne kapni a saját vásárlásából az adott hónapban. Ha nem teljesíti ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem lesz bónuszra jogosult.

t;/tr>
A fenti teljesítményelvárások olyan minimálisak, hogy ha valaki csak ezen eredményeket éri el, a várható jövedelme sem lesz említésre érdemes. De a vásárlásért járó pontok nemcsak hónapon belül, hanem folyamatosan összeadódnak, tehát ha valaki egy adott hónapban pl. 100 pontértékû saját, a hálózata pedig összesen 800 pontértékû vásárlást bonyolít, a következõ hónapot már 900 pontos szintrõl kezdi.
   


Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárlást lebonyolítania. Ha már van egy SA (Star Agent) minõsítésû igazgatója is (4500 pontot elért elsõ szintû igazgató), akkor ahhoz, hogy utána (illetve az alatta levõ hálózat forgalmából is) jutalékot kapjon, a 100 pont saját vásárlás mellett egy másik lábon is meg kell lenni további 200 pontnak!
A pontértékeknek csak a Star Agent (igazgatói szint) eléréséig (4500 pont) van jelentõségük. A DXN MLM-rendszere mentes a más MLM-hálózatokban megszokott, olyan kényszerítõ eszközöktõl, mint a megelõzés, leválás, havonta nullázódás, kötelezõ kvalifikáció stb. 


Bónuszok a DXN MLM rendszerében:

A DXN MLM-üzlete többféle hálózati bónuszból áll:

Csoport bónusz (havi 100 PPV és 300 PGPV) 6% - 21%
Igazgatói Csoport bónusz 25% - 37%
Fejlesztési bónusz 15 %
Nemzetközi profit osztalék 2 %
Vezetõi bónusz 15%
Utazási Szeminárium Ösztönzõ 2%
Egyszeri Készpénz Ösztönzõ 41.400 Ft
Egyszeri Utazási Ösztönzõ 279.000 Ft
Minden teljesítményhez (elért pontértékhez) tartozó jutalékszint és az alattad lévõ munkatársad által elért jutalékszint közötti különbség lesz a jövedelmed a hálózatodban elért havi értékesítések függvényében.

(További, részletekbe menõ tájékoztatást a témáról a Letöltések menüpont alatti pdf fájlokban és aJutalékrendszer menüben talál.)7. Hogyan érdemes építkezni, szélességben vagy mélységben?

 

Mivel a gyémánt minõsüléshez 6 igazgatói láb szükséges, ezért az elsõ lépés megtalálni azt a 6 embert, akikkel szívesen dolgozna együtt, és akik a vezetõi lesznek! Anyagi haszon vagy segítség miatt be lehet és érdemes rokonokat, barátokat ide regisztrálni és alájuk építkezni, de ha õk csak "téglák" a rendszerben és nincs szándékuk üzletet építeni, vezetõvé válni, akkor a pénz az övék lesz, de ön már nem 6 hanem 36 ember vezetõje lesz és az sokkal nehezebb, mintha csak 6 vezetõvel kéne komolyan összefognia! Ha ezt a hatos modellt másolja, és mindenki a csapatában ezt másolja, persze a havi 100 pontos vásárlást betartva, akkor 2 hónap alatt igazgató lehet és fél év után már, ha kiszámolja, fél millió körül lehet a bónusza!
Az elsõ vezetõi színt a Star Agent, amit 4500 pont forgalom után ér el, függetlenül attól, hogy ezt egy hónap vagy 2 év alatt érte el! Utána már nem a pontok számítanak, hanem az igazgatói száma.
3 igazgatóval a frontján SR Rubin 6 igazgatóval SD Diamond lesz és ez még megy tovább.8. Hogyan kapok és milyen költségbe kerül az értékesítõi weboldal használata?

 

A weboldalak igénylése és használata 20 nyelven lehetséges ingyenesen, természetesen azzal az elvárással, hogy az adott nyelven ki legyen töltve tartalommal az Én történetem és a kapcsolat rész!

9. Mi az az intranet?

 

Az intranet egy belsõ hálózati rendszer, ahol a tagok naponta értesülnek az újdonságokról, ahol letölthetik a taníitásokat, filmeket, bemutatóanyagokat stb., amik az üzletépítésüket segíti. Ott van a weboldalak szerkesztõ felülete és a webiroda is, ahol látják csapatuk növekedését, és a tagok aktivitását, vásárlásait is figyelemmel kisérhetik. Saját hírlevél küldõ szoftwerrel pedig automatikus és saját szerkesztésû hírleveleket is küldhetnek onnan! Az intranet hozzáférés ingyenes, minden beregisztrált tagnak jár!

 

10. Milyen rendezvények és tájékoztatók vannak ahová küldhetem, vihetem az embereket?

 

Nyilvános rendezvény rendszeresen egyenlõre csak Budapesten van, minden szerdán 18 órakor a DXN központi irodájában. A vidéki illetve külföldi prezentációk idõpontjáról az intraneten vannak mindig friss információk. Az interneten úgynevezett webkonferencia keretén belül minden hétfõn este 20 órakor tartunk nyilvános tájékoztatót, amire a belépõ linket a honlap tulajdonosától kell igényelnie.
11. Hogyan érdemes építeni az üzletet online vagy offline?

 

Erre nincs sablon válasz. Van aki profi üzletkötõ, aki mindenkivel szóba áll, aki elismert és véleményformáló személyiség. Neki nem okoz gondot a termékekrõl hitelesen beszélni, és a környezetére jó hatással lenni. Az ilyeneknek sokkal jobban megy az offline kommunikáció, mint a honlapokkal pepecselés.

Vannak, akik viszont "bezárkózva" élnek és maximum a szomszéddal találkoznak nap mint nap. Az õ számukra az online kommunikáció marad, mint kitörési lehetõség. Õszintén szólva ez utóbbi sokkal lassabb, és nehezebb, mint az offline (verbális), fõleg annak köszönhetõen, hogy egyrészt a termékeink élvezeti cikkek és interneten keresztül nem lehet megkóstoltatni, másrészt az internet olyannyira el van már árasztva a meggazdagodást ígérõ ajánlatokkal, hogy ott bizalmat és kapcsolatokat szerezni sokkal nehezebb. De nem reménytelen és egy kis tanulással minden fogás és szakmai "trükk" elsajátítható! Ehhez egyébként minden regisztráló, törzsvásárlói státuszt gyakorló tag rengeteg segítséget kap oktató hírlevelek formájában, ha igényli azt (nem tiltja le). De az internetrõl akár ingyen is nagyon komoly mennyiségû tananyag szedegethetõ össze a témában, a nem túlzottan drága - de fizetõs - tanulmányokról nem is szólva...


   


             "A" kézikönyv

 

 


Motiváció minden napra! Kitartásra, hitre
buzdító cikkek,filmek,idézetek. Motiváló
gondolatok, tanítások, sikertörténetek itt:


http://motivacio.tlap.hu/magazin/


Gyógygomba információk.
Mit tudnak a gyógygombák, miért érdemes
kipróbálni és fogyasztani őket? Gyógygomba
terméktapasztalatok, és cégek! Itt:
http://gyogygomba.tlap.hu/magazin/DXN termékek és üzlet. Minden ami a DXN
és ami a cég termékeivel és üzleti
lehetőségével kapcsolatos. Sikerek, szponzorok,
termékek, csatlakozási lehetőség, videók!
http://dxn.tlap.hu/magazin/
Otthoni munkalehetőségek, azoknak akik
otthonról végezhető munkát keresnek.
Anyukák, kismamák, nyugdíjasok, diákok
számára online, internetes munka itt:
http://otthonimunka.tlap.hu/magazin/
Magasvérnyomás. Korunk népbetegsége.
Minden ami a magas vérnyomással kapcsolatos,
itt a magazinban. Természetes gyógymódok,
megelőzés, magas vérnyomás kezelése itt:
http://magasvernyomas.tlap.hu/magazin/
Vitamin információk. A vitaminok szerepe,
fontossága, és értéke a megelőzésben.
A vitaminok és táplálékkiegészítők, cégek
és termékek szerint, vitaminbarátoknak itt:
http://vitamin.tlap.hu/magazin/
Kávé minden mennyiségben! A kávé több
mint egy ital. A kávé egy életérzés, kapcsolatok
forrása. A kávé legyen egészséges, ezt adja a
ganodermakávé! DXN kávé információk itt:
http://kave.tlap.hu/magazin/MLM cégek és információk.
Az MLM a legjobb üzleti lehetőség, amibe bárki
belekezdhet, komoly befektetés nélkül! A siker
nem garantált, de megtanulható, elérhető és az
elérhető jövedelem nagysága mindenképp motiváló!
MLM cégek és MLM termékek, videók, szponzorok itt:
http://mlm.tlap.huGanodermakávé információk.
A ganodermakávé egészséges kávé, a benne található
ganoderma tartalomnak köszönhetően!Nem égeti a
gyomrot, nem veri fel a vérnyomást, sőt helyreteszi!
A ganodermakávé wellnesskávé, ami segíti a jobb
közérzetet és karbantartja az ereket. A DXN
ganodermakávé a kiváló minőség elérhető áron! Itt:


http://ganodermakave.tlap.hu

 

Üzenet küldése:

 

Név:
E-mail:
Üzenet:  
Írd be a képen látható szöveget! captcha
Kérek egy újat!A weboldal tárhelyszolgáltatója a Profitárhely Kft.
Elérhetőség:
http://www.profitarhely.hu/kapcsolat